Tuesday, December 27, 2011

Tauhu Sumbat....


Taraaa...sape yg tak pernah mkn tauhu sumbat, angkat tangan cepat....hihihihi...ni kan biasanya org buat masa bulan pose tp Liza buat bila2 masa jer tekak terasa nk mkn...resepi ni resepi dr arwah ma,kiranya resepi peberet dan resepi wajib kami tiap kali bulan pose..


Kalau time arwah ma buat tauhu ni, kitaorg mmg dah tak pandang dah menu lain masa tu...masing2 berebut mkn tauhu ni....issshhhh3 tamak betul...hihihi..mmg dr dulu lg Liza biasa mkn tauhu ni dgn kuah sambal, so sekarang mmg tak pandai nk mkn dgn kuah kacang walaupun org cakap sedap...ye la,ikut selera masing2 la kan...


Kalau nk tgk resepi ni blh la link kat SINI yer, malas la pulak nk tempek lagi sbb senang sangat....hihihhi


              Terliur tak.. kalau sape nak, cepat datang sini, dah nak abis dah ni....wakakakaka

6 comments:

Nuridah said...

Assalamualaikum Liza,

Ish terliur kak nur tengok tauhu sumbat, kak nur pun suker......sedap.

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Liza...lajunya kalah sinaran express.....ini kena buat juga..sofea buat..baru ni siapa tah buat tahu Singapore..air liur dah melelh nak makan tahu..mak aii sedapnya

Liza said...

wslam kak nur..ni pun peberet liza,kalau time2 diet tu makn tauhu ni pun dah ok...kenyangg

Liza said...

wslam kak paty...tauhu ni mmg best kak, hubby liza yg xmkn tauhu pun blh mkn tauhu sumbat ni sekarang, siap berebut dgn liza lg....haissshhh

Ucu Faridah said...

tak acik betulla liza ni...buat sikit tapi offer bagai rak..ni yg kena buat sendiri ni.. terpaksa ucu tekan link..hihi..dan sesungguhnya ucu x pernah pun buat tauhu sumbat cuma tau sumbat mulut sendiri jek...ha..ha..ha..

rahel said...

wah wah wah...betul2 tersumbat dah tahu ni..byk yg sumbat..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...