Thursday, January 19, 2012

Honey Lemon Tea....


Jarang2 minum lemon tea ni best jugak kan....ye la dapat jugak la buang segala lemak yg diternak selama ni....kalau tak dapat bnyak, sikit pun jadi la.....tp kan sayang sebenarnya nk buang segala lemak ni, mana idaknya, banyak modal yg kena keluar utk dapat lemak bnyak cmnikan....sbb tu kena minum jarang2 jer....ekeekekekeke alasan...

Sebenarnya hari tu beli lemon, so Liza buat la lemon tea ni,tp Liza letak madu, xletak gula pun....ala2 minuman diet gitu.....nak buat senang jer, rendam teh dlm air panas, perahkan sikit lemon dan letak madu sikit...


                                                  Dah pun siap....kita minum duluuuu




10 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam liza, akk pun sama la sayang nak buang lemak2 ni heheh, kalo minum mcm ni sokmo mesti kurang sikit lemak2kan, tapi tu la masalah, benda ada pun tak rajin nak buat huhu.

Cheq Sue said...

memang kena la lemon ngan teh kan... minum panas ke sejuk masyukk aje

Nieza said...

sedapnya tgk air ni kak..order mai secawan!..hehe

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Alamak akak nak yang ada ais..taruk ais ya..

Amie said...

Liza,
ok juga ternak lelemak sebab kalau duduk bawah aircond, orag lain kesejukan, yang berlemak tetap mantain he he hehhh

cik cek said...

Liza...akak nak segelas...emmm...bestnya...:)

rahel said...

Liza,Rahel pun nak segelas honey lemon tea...suka3x..

Ucu Faridah said...

minum lah dulu liza..ucu nanti2 jer sbb sayang nk buang lemak yg dah bermaharajalela kat tubuh yg solid molit ni...kwang..kwang..

nOOrsha said...

salam..erm sedapnye lemon tea..minum suam2 mmg sedap kan...buh ais pon ok..haus la pulak tgk :)

~~zAnAfAhMi~~ said...

kalau di Sabah kita org selalu minum 'kicai', lemon bersama asam boi atau amoi. inilah minuman akak kalau dikedai tp kt rumah malas nak buat...hehe...apa tak berlemaknya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...