Sunday, January 29, 2012

Befday In Advance.....thnx dear

Assalamualaikum dan salam ceria semua....pekabar, sihat ke? sebenarnya kan befday Liza lambat lg, tp last week adik Liza, Rina dtg buat surprise....siap bawak kek utk celebrate besday lagi....wahhhh, really touching, ingat jugak befday kakak dia yg srg ni yer....tp kan, tak kan bawak kek jer, hadiah nya mana? hihihihi...


Ape2 pun terima kasih yg tak terhingga buat Na n Ira yg sudi dtg celebrate befday K.Za....lenkali dtg bawak hadiah besau yer....muahahaahaha





5 comments:

Ucu Faridah said...

salam liza...kalau mcm tu..ucu nk minggu depan jelah jer....

selamat potong kek...
seronok dpt adik yg mcm tu....

Wani said...

salam kak liza....

happy birthday to u .. in advance hihih ...taakot2 terlepas pandang nanti ... kalo simpan kek tu sampai 9/2 ok la gi tak kak liza.. kot2 dah habis dah dimakannya hihi

mala said...

happy birthday in advance ;-)

che mid said...

Siap tulis befday in advance...ha ha kelakau..

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Liza..
Happy birthday in advance juga..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...