Wednesday, April 11, 2012

Pizza Roti Pita....


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia buat semua...hari ni pizza lagi, Liza mmg suka yg simple2 cmni, tak yah dok pikir nk wat doh dia tu...tap kalau takde, terpaksa buat la jugak kan...alaaa, nk buat bkn susah pun, cuma nk roti pita jer, roti hotdog atau roti burger pun Liza belasah jugak....hihihihi


Topping dia tu ikut suka la yer,cm Liza ni Liza letak pop chicken, sosej n crabstick..soooo simple n tasty....yummmyyyyy

8 comments:

ijayuji said...

Salam kak! dtg lagi niii kita bwkkan apam sbb sup dah lamaaa abis hihihi.... alaaaaa..lama tak buat pizza sendirik nak guna roti pita tak tahu leh mkn ke tak kat sini belum pernah beli, nak buat sendiri roti pita mcm malas pulak :D best buat pizza sendirik tang cheese tu leh sesuka hati letak kan kan :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedap
lama x bikin pizza la

Liza said...

wslm ika...bestnya dapat mkn apam bangkok...hihihihi
tang cheese tu yg problem kalau buat kat umah, letak xhengat dunia...hihiihi

~~zana@pb~~ said...

Senang bnyk liza kan....guna roti pita. Teringat pula kt kl dulu, selalu beli kebab roti pita.....huhu...buat akk teringat je tau.

Liza said...

mmg sedap ayu...akk selalu jugak buat kalau ada kuah spagetti yg lebih2 tu...senang, hihihihi

Wani said...

salam kak liza ..wani dah dapat bau piza masuk rumah wani ni .. kalau dah jadi jiran sebelah dah mintak satu roti pita tu hihihi .. bestnya

Cheq Sue said...

kena time MALAS tu kan, memang syok buat piza gini. cheq sue pun tengah memiza, separuh buat garlic bread, separuh buat piza, cukup untuk hari ni

Nuwairani Ira said...

kite pon suke piza simple mcm ni..main tabur2 aje...belom pernah lagi buat piza yang mcm piza hut tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...