Sunday, April 14, 2013

Princess Cake...alhamdulillah



Assalamualaikum wbt dan selamat bercuti dan bersantai bersama family tersayang...mesti semua dh ada plan nk pergi mana kan hari ni, atau mungkin ada yg lebih senang lepak2 kat umah je...ye la kan, kdg2 tu kita rasa lebih relax bila kat umah dgn family...mcm2 xtvt yg kita boleh buat sama2....

Berbalik pada kek kat atas kan, act tahun lepas lg adik minta kek princess tp umi dia xde keberanian masa tu...dan tahun ni sekali lg dia minta, kesian jugak asyik mintak kek princess je...takkan bila umur dia 20 tahun baru umi nk buatkan kek princess utk dia kan, mmg tak sesuai la...so, dgn semangat dan keberanian yg ciput ni, Liza cubalah jugak utk buat yg terbaik utk anak2...kiranya ni sessi mencabar diri sendiri la...

Dan alhamdulillah, Liza berpuashati sgt dgn hasil deko ni walaupun tak segah kawan2 yg pro bab deko2 kek ni...yg seronoknya bila hubby ngn anak2 tgk dioarg sendiri tak percaya ni la hasil kerastangan umi dia...huhhhh, jgn pandang ku sebelah mata, hanya kerana ku wanita, auuwwww..



Ni lah tuan empunya kek yg tersenyum puashati sbb akhirnya dapat jugak kek princess utk brthday dia kali ni...yg nak tergelak tu, dia siap tanya lg, umi pandai tak make up kan Barbie ni bg dia cantik sikit...apa dia ingat umi dia ni mak andam ke ? hiihhi kelako la Yana ni...

Kek kat dalam tu Liza gunakan kek span coklat dgn filling fresh cream ngn blueberry...

Ada yg nak order ke? hihihii

4 comments:

Cheq Sue said...

tahniah liza... apa-apapun kat dunia ni semua bermula dari tak pandai atau tak tahu...selagi kita mencuba dan ada usaha insyaAllah kita akan berjaya... syabbas bettey... tahniah! senyum meleret la dak yana tu dapat kek yang diidamkan

Zaliedana said...

Assalam kak liza,wah dah kira cntik sgt dah tu kak 1st time buat dah rupa gitu..tahniah kak..yana pon senyum simpul tgk kek ummi wat yg cantik tu..

Kak Nik Ja said...

waaah chomei tuh kek merah nyala dia!!..akak belum pernah mengicing kek lagi...bila lah nak pandai ekk!

rahel said...

Canteknya kek tu...comei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...