Friday, July 27, 2012

Karipap Pusing Bondaku....


Lagi dan lagi...hihihhii, mmg dah selalu sgt Liza buat karipap pusing ni sbb karipap ni mmg dah sebati dgn family kitaorang...kalau karipap biase tu Liza mmg fail, tak pandai langsung, kalau buat pun rasa cm ssh sgt kalau nk compare dgn karipap pusing ni....mmg dr kecik arwah ma selalu buat karipap pusing ni, sekali pun dia tak pernah buat karipap biase...abih tu cmner anak dia ni nk pandai buat karipap biase tu kan....hihihiii

Liza pernah buat karipap pusing ni kat SINI, SINI dan SINI....so, sudi2kanlah jenguk kat link tu ye...utk cara buat karipap pusing tu pulak blh la klik kat SINI pulak ye...



                Liza mmg suka nengok karipap ni sbb pusar kat tgh tu, canteeeekkkk....hihihii

10 comments:

Ucu Faridah said...

salam liza...

mak aiii...karipan ni lah yg paling susah tau nak buat pada ucu ler...boleh dikatanye senang...

kalau senang ....hantar karipap tu petang ni jugak kt dapur ucu tau....hihihi..

Shiela said...

Assalam liza.. hmm dapnyerrr.. :b

Qhaifa Nur said...

salam....
sedap lagi karipap pusing tapi masih tak pandai buatnya lagi.....

Gee® said...

Alahai...teringat juga karipap air tgn emak... huuuuu

Sari Yusa Ibrahim said...

alahai, kita karipap biasa pun jarang buat apa lagi karipap pusing.. berpusing2 mata nengok, betullah, suka tengok pusar dia.. hehe

Liza said...

wslm ucu...sori la ucu, karipap dah licin....huhuhuhu

Liza said...

wslm shiela. betul tu, karipap pusing ni mmg cedapp...

Liza said...

wslam nur, xpe la, belajar nnt pandai la, insyaallah

Liza said...

Gee, air tgn mak mmg xde tandingan kan...tp liza dh xblh nk rasa semua tu...alfatihah buat arwah bonda tersayang...

Liza said...

sari, kalau kat umah akk mmg pantang xde karipap..mmg kena ada stok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...